Mijn Account

 

     

Over ons

Green Course Machines B.V. heeft zijn oorsprong in tuin- en parksector. Al sinds 1982 zijn de aandeelhouders actief in deze sector en hebben daardoor hun sporen al ruimschoots verdiend. Omdat er duidelijk sprake is van veranderingen in de markt, en het aankoopbedrag van zowel de consument, de professionele gebruiker en de vakhandel steeds meer wordt bepaald door het internet heeft dit bedrijf  in 2012 besloten om zich daar volledig op te richten.

Werd professioneel tuingereedschap voorheen vaak gekocht via gespecialiseerde tuin- en park bedrijven, de laatste jaren is er sprake van een explosieve groei via internet. Dit komt niet alleen voort uit een stuk gemakzucht maar werkt ook kostenbesparend, immers men koopt nu rechtstreeks van de fabrikant of importeur. Hierdoor worden de kosten van het vermarkten van deze producten enorm verlaagd.

Vooral producten die vrijwel storingsvrij zijn en geen specifiek onderhoud vragen kunnen  hierdoor eenvoudig, snel en relatief goedkoop worden gekocht.

Op de web-shop van Green Course Machines B.V. vindt u dan ook producten van hoge kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor:

a. Berthoud spuiten programma

b. Onderdelen t.b.v. gazon-, tuin- en parkmachines